Sfeervol en rustgevend

Locatie

Gelegen tussen de Hanzestad Kampen en Dronten ligt De Revehof. Een breed opgezette locatie waar het mogelijk is om te kamperen, uw feest te vieren of te vergaderen.

De Revehof grenst aan een groot stuk bosgebied en een uitgestrekt poldergebied, waardoor de locatie uitermate geschikt is voor feesterijen en kampeergelegenheid. Met de kenmerken van de vroegere boerderij intact gelaten, kunt u genieten van de heerlijke platteland sfeer.

Een familiebedrijf

Organisatie

Vanaf 2008 kwam De Revehof in het bezit van de familie Boone. Tot op heden werd de minicamping iedere zomer druk bezocht en kon menig gezinslid genieten van alle mogelijkheden rondom de boerderij. Bijvoorbeeld het voeren en verzorgen van de dieren, samen met gezinshoofd en voormalig bewoner Pieter Boone was vooral een activiteit waar veel jonge gezinnen voor terugkwamen.

Met ingang van oktober 2017 heeft de jongere zoon Marcel Boone samen met zijn vrouw Inge de boerderij betrokken en zullen in samenwerking met jongere zusje Suzanne en haar man Roan de bedrijvigheid voortzetten. Door samen de kunst af te kijken van voorgaande jaren kunnen ze met trots het opgebouwde familiebedrijf overnemen en verder laten groeien.