Sfeervol en rustgevend

Locatie

Gelegen tussen de Hanzestad Kampen en Dronten ligt De Revehof. Een breed opgezette locatie waar het mogelijk is om te kamperen, uw feest of evenement te organiseren of te vergaderen.

De Revehof grenst aan een groot stuk bosgebied (Reve-Abbertbos en een uitgestrekt poldergebied, waardoor de locatie uitermate geschikt is voor evenementen, feesten, partijen en kampeergelegenheid. Met de kenmerken van de vroegere boerderij intact gelaten, kunt u genieten van de heerlijk rustige plattelandssfeer.

Een familiebedrijf

Organisatie

Vanaf 2008 is De Revehof een uiterst geschikte locatie om te kamperen en/of uw feest of evenement te laten plaatsvinden. Sinds oktober 2017 heeft jongste zoon Marcel samen met zijn vrouw Inge de boerderij betrokken en beheren samen met jongere zus Suzanne en haar man Roan de camping en zaalverhuur voor evenementen, feesten en vergaderingen.

Nog steeds wordt onze mini-camping iedere zomer druk bezocht en kan ieder gezinslid genieten van volledige rust, natuur en alle mogelijkheden rondom de kampeerboerderij. Bijvoorbeeld het voeren en verzorgen van de dieren met uw kinderen, een kinderfeestje organiseren of uw verjaardag of feest vieren. Met verschillende ruime zalen, variƫrend in grootte, is er zoveel mogelijk op De Revehof.

Dus wilt u er even tussenuit? Een feestje zonder logistieke rompslomp eromheen? Wij kunnen u voorzien van een ruime locatie met een gezellige zaal. Ook kunnen wij u tot in de puntjes voorzien van catering. Neem gerust contact met ons op voor een kijkje op locatie of meer informatie.