Sfeervol en rustgevend

Locatie

Gelegen tussen de Hanzestad Kampen en Dronten ligt De Revehof. Een breed opgezette locatie waar het mogelijk is om te kamperen of uw feest, activiteit of vergadering te organiseren.

De Revehof grenst aan een groot stuk bosgebied (Reve-Abbertbos) en een uitgestrekt poldergebied. Met de kenmerken van de vroegere boerderij intact gelaten, kunt u genieten van de heerlijk rustige plattelandssfeer.

Een familiebedrijf

De Revehof

Vanaf 2008 is De Revehof een uiterst geschikte locatie om te kamperen en uw feest of activiteit te laten plaatsvinden.

Nog steeds wordt onze mini-camping iedere zomer druk bezocht en kan ieder gezinslid genieten van volledige rust, natuur en alle mogelijkheden rondom de kampeerboerderij. Bijvoorbeeld het voeren en verzorgen van de dieren met uw kinderen, een kinderfeestje organiseren of uw verjaardag of feest vieren. Met verschillende ruime zalen, variƫrend in grootte, is er veel mogelijk op De Revehof.

Dus wilt u er even tussenuit? Een feestje zonder logistieke rompslomp eromheen? Wij kunnen u voorzien van een ruime locatie met verschillende zalen, waarbij u de catering naar eigen wens kunt invullen. Neem gerust contact met ons op voor een kijkje op locatie of meer informatie.