Onze minicamping is geopend vanaf 1 april t/m 30 september.

Wat onze gasten hebben ervaren

op De Revehof
 • Prima camping, heerlijk rustig, alles mooi voor elkaar!
  Veel succes met de onderneming

  Fam. Claissen - van Rooije
 • Het verblijf op camping De Revehof is ons goed bevallen, veel speelgelegendheid voor onze (klein)kinderen. Goede accomodatie en veel rust, heerlijk! Wij komen beslist nog een keer terug.

  R & E Tellege
 • Bedankt voor de overnachting! Wat fijn om eindelijk rustig te kunnen douchen, zonder tijdslot.

  Karlijn & Marjolein uit Tilburg / Eindhoven
 • Wij hebben het prima naar de zin gehad op De Revehof! Wie weet tot zien! (met de hele familie 🙂 )

  Natascha & Novin
 • Bedankt voor jullie goede zorgen, veel succes met jullie toekomstplannen en veel gezondheid naar een ieder van jullie!

  J & T Huis, Vlaardingen
 • Bedankt voor de fijne en plezierige week op jullie mooie en schone camping! We hopen nog eens terug te komen! Hartelijke groet

  G & H Dermink
Even helemaal tot rust komen

Minicamping

Een wandeling in het bos of genieten van de uitgestrekte omgeving. Ultieme rust ervaren? De Revehof ligt aan de rand van het Revebos waar u optimaal van de natuur kunt genieten. Onze minicamping biedt u alle nodige faciliteiten om uw vakantie te doen slagen.

Onze plekken zijn ruim opgezet en omgeven door veel groen. De Revehof is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en ouderen. Door onze centrale opzet kunt u altijd toezicht houden op de kinderen. De camping is voorzien van een gezellige dierenweide met de mogelijkheid om de boer ’s avonds te helpen met voeren. Daarnaast is er een speeltuin, volleybalveld, kampvuurplaats, skelters en fietsjes.

Benieuwd naar de omgeving? Er zijn veel leuke uitstapjes mogelijk in de regio.

We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!

De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie
De Revehof - Minicamping - Feestlocatie

Prijzen 2023

Per kampeerplaats

(waarop 2 trekkerstentjes mogen)

€6,50 per nacht

Elektriciteit

per kampeerplaats

€3,75 per nacht

WiFi

Over het hele terrein

Gratis

Kinderen

t/m 11 jaar

€4,75 p.p. per nacht 

Jongeren

12 t/m 17 jaar

€5,00 p.p. per nacht 

Volwassenen

vanaf 18 jaar

€5,25 p.p. per nacht 

Bezoekers

vooraf melden

€2,00 per dag

Huisdieren

in overleg

€2,50 per nacht

Toeristenbelasting

gemeente Dronten

€1,45 p.p. per nacht

Vrijheid en rust

Ruime kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit (6A en 10A) met WiFi, uitgestrekte omgeving, picknicktafels en groot aangrenzend bos.

Ruimte om te spelen

Dierenweide met verschillende dieren. Zicht op speelplaats met klimtoestel en trampoline. Skelters en kleine fietsjes. Volleybalveld en kampvuurplaats.

Hygiëne en comfort

4 nette toiletten en 4 ruime douches. Apart kinderbad en 5 wastafels. 2 afwasplekken. Wasmachine inclusief waspoeder (€6,00 per wasbeurt) en droger (€1,00 per 20 min.). Gratis gebruik van koelkast en diepvries. Gebruik keuken i.o.o. (€5,00 per dag)

Omgeving

Veel mogelijkheden in de omgeving, uitstapjes in alle richtingen, op korte afstand van Hanzestad Kampen en vele andere sfeervolle plaatsen.

Genoeg te doen

In de omgeving

Eeuwenoude Hanzestad

Kampen

De historische Hanzestad Kampen leent zich prima voor een ontdekkingstocht te voet, al dan niet onder leiding van een professionele gids. Buiten het historische hart zijn er in de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- of wandeltochten door het IJsselgebied, langs het prachtige rivierlandschap met uiterwaarden. Ook de zeven Kamper kernen en het Kampereiland met vele terpboerderijen, maken een bezoek aan Kampen en de regio IJsseldelta absoluut de moeite waard.

Het stedelijke

Dronten

Tussen de Randstad en het Veluwemeer ligt Dronten, een moderne gemeente in de provincie Flevoland met 60 km kust en een goede verbinding via de Hanzelijn. In de pioniersjaren van de televisie werd Dronten vooral bekend als één van de eerste mediacentra van Nederland. Van Wibi’s auditie in ‘Stuif ’s In’ tot Jackson 5 in ‘Telebingo’, het werd opgenomen in De Meerpaal.

Historisch

Elburg

Gemeente Elburg heeft een rijke historie en heeft daar veel bezienswaardigheden aan overgehouden. Als u een bezoekje brengt aan Elburg mag u sommige bezienswaardigheden zeker niet missen!

De Revehof - Minicamping - Feesten - Vergaderen
Avontuurlijk

Walibi Holland

Ga de strijd aan met angsten, onzekerheden, verwachtingen en gewoontes. Of je nou voor Lost Gravity, Goliath of Out of Control gaat. Plezier gegarandeerd!

De Revehof - Kidsproof
Voor het gezin

Kidsproof

Op de website van Kidsproof vind je de leukste activiteiten en uitjes voor gezinnen in onze regio. Een boordevolle uit-agenda, de leukste restaurantjes mét speelhoekje, de tofste speeltuinen, musea, kinderboerderijen en zwembaden! Neem een kijkje en volg ze op Facebook voor het actuele aanbod.

Gezellig

Bataviastad

Batavia Stad Fashion Outlet is een premium outlet centre, gevestigd in Lelystad op slechts 40 minuten van Amsterdam en opende in 2001 als eerste outlet in Nederland haar deuren. Na de opening van een derde uitbreiding in mei 2017, telt het centre inmiddels 150 winkels van internationale modemerken.